Helg

Jahapp så var den här helgen nästan slut med. Hade en väldigt trevlig fredagskväll med familjen Åberg. Firade Anita som fyllt år i veckan och Ludwig uppförde sig hela kvällen. Helt otroligt. Sånt händer inte alltför ofta numera.

Så kan man ju ta en paus i skrivandet och behöva ta hand om ett monster igen. Resultat denna gång. X svordomar, en nerriven högtalare och en skallad mamma. Det är rart med barn eller hur var det... SUCK.

Igår kväll hade ni det jättemysigt dock, tittade på första Pirates of the Caribbean med monstret. Som då var en liten ängel överlycklig över att äntligen få se filmen... Tänk om han alltid kunde vara så där snäll. Vad lätt livet vore. Nu löste jag det med att skicka iväg honom till mamma. Förhoppningsvis kan de prata med honom en aning. Jag vet inte riktigt hur man ska komma hur de här raseriutbrotten. Han når liksom en punkt där allt bara eskalerar. Han blir bara argare och argare. What to do. Ska nog ta och prata med fröken på skolan igen. Se vad spec.pedagogen tänkte den här gången. Det är verkligen superduper resurser! Vilken otrolig hjälp de var på dagis när det gällde att hitta vägar för att underlätta. Humöret var visserligen inte riktigt så här illa då. Får väl bli ett första steg. Det är ju mest synd om Ludwig när det blir så här. Han är ju snäll egentligen. Han kan inte bara hantera sig själv när han blir arg.. Kanske man skulle köpa en boxningssäck som han fick slå på när han blir arg :P det hotade ju alltid mamma med när jag var liten. Samma humör som mamma lillknodden.... Men det blev ju människa av mig med så det finns nog hopp för honom oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0