Glasögon

Ser ut som att det kanske blir glasögon ändå för Lilleman. Vi får väl se om det var dropparna som spökade eller inte. Ögat såg bra ut i alla fall lite högt tryck men annars var det bara bra.

Kategorier

Nu finns det lite kategorier att klicka på om det är något särskilt man vill kika på :)
Pyssel, julpyssel, virkat huset, maskerad, allmänt och så allt som har med Ludwig att göra.
Ska nog försöka mig på en ny bloggdesign med framöver bara jag får lite tid.
Mattetenta och annat som bör prioriteras...

Ludwigs öga.

Fram tills förra veckan hände det inte så mer med Ludwig. Det blev att avvakta sist för att se om det blev nå bättre men i måndags var jag och Ludwig upp till Umeå igen och det var ingen skillnad så i tisdags var det operation igen.

Allt gick superbra den här gången. Första tiden på morgonen, lugnande på en gång och allt bara funkade.
Så skönt. Ludwig har varit en riktig superduperkille och tar sina ögondroppar 5gånger om dan utan att klaga. Jag är så imponerad över honom. Nu blir det återbesök på onsdag och då blir det förmodligen till att börja lappträna.
Håll alla tummar och tår att det blir bra sen och att ögat återhämtar sig helt!

Julpyssel

Har inte hunnit så mycket julpyssel än. Har gjort en träbock (klädd i granris) tillsammans med Pappa :D med inspiration från itsahouse.blogg.se.


naken bock :P

Också polkagrisgrisarna :)

Dementordräkten och Monsterboken

Här hemma är det mest bara Harry Potter som gäller just nu. Därför har vi tillverkat trollstavar och lite annat bland annat dementordräkten


Också min favorit. Monsterboken!

Köket

Har hunnit med att göra lite budgetrenovering i köket. Lite dekorplast och en fogpenna och det blev mycket roligare :)

Före

och efter

En höst gick och vi blev med hus..

Tiden har bara ramlat iväg. I slutet av Juli hittade vi vårt hus och efter en berg och dalbana av nervositet och annat som skulle klaffa blev det så äntligen vårt. 1september skrev vi på papperna och sen dess har tiden gått superfort :)

Det finns ju alltid något att göra och roligt är det! Finns en hel del som ska åtgärdas framöver men nu bor jag där jag alltid velat och det är underbart!


RSS 2.0